Kwaliteit drukwerk

Eigen productie

Persoonlijk contact

We helpen u graag

Snel drukwerk nodig

Spoed? Geen probleem

Tevreden klanten

Bekijk ons werk

Groot Formaat

Prints van 2.60 meter breed en onbeperkte lengte.

Met onze rollenprinters kunnen we materiaal verwerken tot een breedte van maar liefst 260 cm en bijna onbeperkte lengte. We verwerken papier maar ook duurzame materialen als scrimbanner zeildoek, polypropyleen en canvas of zelfklevend vinyl voor het maken van stickers. De inkt is weerbestendig, watervast en kleurecht en kan dus zonder bescherming buiten worden gebruikt.

Een prachtige poster is nog altijd een uitstekende manier om aandacht te vragen voor uw bedrijf evenement, of product.

U kunt kiezen uit de meest gebruikte formaten:

• A2 ( 420x594 mm)
• A1 ( 594x841 mm)
• A0 ( 1189x841 mm )
• 50x70 cm
• 70x100cm

Natuurlijk zijn vele afwijkende maten en wensen mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Ook zijn er diverse soorten papier waaruit een keuze gemaakt kan worden:

- Mat papier
- semi gloss papier
- Gloss papier
- Blue back papier
- Behang

andere papiersoorten zijn op aanvraag

Een presentatie of iets onder de aandacht brengen. Een roll-up banner is hiervoor ideaal. Deze banners zijn makkelijk in elkaar te zetten en te vervoeren. De print is afhankelijk van het systeem ook nog te vervangen waardoor u maar een keer het systeem hoeft aan te schaffen.

Wilt u extra aandacht dan kunt ook een blijvende banner doen doormiddel van een zeildoek. Deze kunt u aan het plafond bevestigen en zal dan ook voor iedereen zichtbaar zijn.

Banners hebben verschillende soorten en maten en kunnen zelfs voor u op maat gemaakt worden indien u meer informatie wilt horen wij het graag.

Banners zijn uitermate geschikt om uw product of dienst op een snelle manier zichtbaar te maken op uw kantoor of op een beurs.

Met een banner trekt u direct de aandacht voor uw boodschap, product of dienst. U ziet onze banners vaak terug op een beurs, congres, winkels, etalage, showrooms, theaters en evenementen. Daarnaast zijn de tafel roll up banners uitermate geschikt op uw balie, als menukaart of attent relatiegeschenk.

Banieren

Banieren zijn decoratieve en stijlvolle sfeermakers die overal gebruikt kunnen worden. Een banier is een veelzijdig en flexibel communicatiemiddel, waarmee u heel eenvoudig een sfeer creëert of een product of boodschap introduceert.

Vlaggen

Vlaggen, banieren, windbanners (strandvlaggen) en spandoeken zijn uitstekend middel om reclame te maken voor uw bedrijf. Deze producten worden dagelijks gebruikt in het stadsbeeld. Doek is door de wind altijd in beweging. Een perfecte eye-catcher dus voor voorbijgangers. Uw bedrijf, of merk zal dus worden gezien.

Een vlag drukken is een goede investering. U bereikt hiermee veel potentiële klanten en geeft uw bedrijf op die manier een concurrentievoordeel.

Of je nu reclame wilt maken voor de grote opening van een nieuw filiaal of je tafel op een evenement wat meer wilt laten opvallen, een spandoek zorgt er voor dat je boodschap opvalt. Een groter formaat springt er feller uit. Een kleiner formaat is ideaal voor het promoten van de verschillende diensten of producten die je aanbiedt. Ontwerp je spandoek binnen enkele minuten, dankzij onze eenvoudig te gebruiken tools. Is dit wat voor jou? Voeg je eigen tekst toe en laat het afdrukken!

Spandoeken zijn er vele verschillende vormen en maten. Dankzij onze rollenprinter van maar liefst 260 cm breed kunnen wij elk formaat voor u leveren. Mocht u een nog groter formaat, willen geen probleem.

U kan een eigen ontwerp aanleveren of dat wij een ontwerp voor u maken. Elk formaat is mogelijk, het is net wat u nodig heeft.

Naast een spandoek leveren wij ook frames waarin het doek bevestigd kan worden. Ook bij frame is het op elke gewenst formaat mogelijk

Het zeildoek wat wij gebruiken is op vele manieren toepasbaar. Enkele voorbeelden zijn:

• Vloermat
• Tafelkleed
• Spandoek
• gevelvlaggen
• gevelreclame

Een beachvlag is dé ideale manier om bij een buitenevenement op een positieve manier de aandacht te trekken.

Wapper je concurrentie weg! Bedrijfspand, beurspresentatie, open dag of evenement? Laat vlaggen bedrukken en val op tussen de massa.

Een outdoor evenement wat de aandacht moet trekken? Denk bijvoorbeeld aan beurzen, evenementen, acties, bedrijfs- of productpresentaties in de open lucht. Dan zijn beachvlaggen de perfecte dragers voor uw reclame- en promotie activiteiten.

Als materiaal wordt poly glans doek gebruikt wat wind doorlatend is en daardoor niet snel zal omvallen of scheuren.

De beachvlaggen worden geleverd met eventueel een inspansysteem en waterbidon of grondpin.

Laat een frisse wind door je beachvlaggen wapperen, de ideale manier om de aandacht te trekken op evenementen, maar ook op straat. Laat bijvoorbeeld beachvlaggen bedrukken met je eigen logo en zet ze voor je bedrijfspand op de stoep. Ideaal voor bijvoorbeeld horeca ondernemingen, maar ook voor de winkel in de straat.

WK Creatieve Communicatie beschikt over de nieuwste grootformaat printers waarmee op een duurzame manier al uw bouwtekeningen snel en vakkundig in zwart-wit of kleur afgedrukt kunnen worden. U heeft keuze uit diverse soorten papier en papierdiktes, waarop eventueel geprint kan worden met waterafstotende inkt voor gebruik buiten.

Bouwtekeningen snel scannen en digitaliseren? Geen probleem: in mum van tijd
zijn de tekeningen bij u opgehaald, digitaal verwerkt en weer bij u afgeleverd.

Dit zijn uw voordelen bij WK Creatieve Communicatie:

• Super snelle levering
• Klaar terwijl u wacht (op afspraak)
• Perfecte kwaliteit
• Diverse soorten papier en diktes
• Concurrerende prijzen
• Geen uitvloeiingen
• Milieuvriendelijke afdrukken

TOP