Kwaliteit drukwerk

Eigen productie

Persoonlijk contact

We helpen u graag

Snel drukwerk nodig

Spoed? Geen probleem

Tevreden klanten

Bekijk ons werk

Huisstijl

Bij ons kan uw volledige huisstijl gerealiseerd worden.

Herkenbaar, duidelijk en aansprekend: uw logo

Een goed logo maakt uw bedrijf of uw producten zichtbaar, onderscheidend en herkenbaar voor iedereen. Het is voor veel klanten het eerste moment waarop ze iets van uw bedrijf zien. Daarmee is uw logo een belangrijk onderdeel van uw presentatie. WKCC heeft de kennis in huis om u daarin van dienst te zijn.

De keuze van een logo vraagt een zorgvuldig proces. We helpen u een duidelijk logo te creëren en dit vervolgens in te voeren in uw huisstijl. Zodat uw bedrijf of product nog meer klanten aanspreekt.

Kiest u voor onze logo-ontwerpservice, dan bent u niet de eerste. Dit zijn de ervaringen van eerdere klanten:

Waar letten wij op bij het ontwerp?

We kijken samen met u naar verschillende aspecten. Moet het een strak vormgeven logo zijn, of past een meer speels logo beter bij u? Heeft eenvoud uw voorkeur, of kiest u vooral voor stijl? Welke boodschap moet het logo uitdragen? Hoe wilt u overkomen bij uw doelgroep? Waar staat uw bedrijf voor? Het zijn allemaal vragen die u en ons helpen om een professioneel logo te ontwerpen dat past bij uw bedrijf.

Na de vragenronde gaan we schetsen en ontwerpen. Natuurlijk nemen we u mee tijdens de ontwikkeling. Regelmatig leggen we tussentijdse resultaten aan u voor, waar u op kunt reageren. Zo komen we samen tot een eindproduct waar u tevreden over bent.

U denkt misschien: een logo ontwerpen, dat kan ik zelf wel. Maar vergist u zich niet in de details. Het juiste lettertype, de gebruikte kleuren, grafische details: samen bepalen ze de professionele uitstraling van uw logo. Bij ons is dat in vertrouwde handen.

Huisstijl: het logo in de praktijk

Gefeliciteerd, u heeft een logo waar u tevreden over bent. Maar nu? U wilt het overal terugzien in uw bedrijf. Want een mooi logo geeft aan dat u op een professioneel niveau opereert, dat u hart heeft voor uw bedrijf en dat u trots bent op de producten die u maakt of de diensten die u levert.

Dan is het belangrijk dat het logo overal dezelfde uitstraling en kwaliteit heeft:

WKCC kan al deze toepassingen voor u verzorgen. We gaan graag met u in gesprek om te laten zien wat we voor u kunnen betekenen.

TOP