Kwaliteit drukwerk

Eigen productie

Persoonlijk contact

We helpen u graag

Snel drukwerk nodig

Spoed? Geen probleem

Tevreden klanten

Bekijk ons werk

Digitale Druk & Offset

Voor iedereen de juiste oplossing

Print en drukwerk zijn twee verschillende technieken met allebei voor en nadelen. allebei deze technieken worden door WK Creatieve Communicatie uitgevoerd. Welke druktechniek er gebruikt wordt hangt af van welke oplage u wilt en wat de gewenste kwaliteit is. Wij helpen u graag bij het maken van deze keuze.

Digitaal printen heeft als groot voordeel dat dit vanaf 1 exemplaar mogelijk is. Bij lagere oplages is printen voordeliger dan het traditionele drukken. Het verschil in kwaliteit tussen drukwerk en digitaal printen is minimaal. Wij printen op onze Xerox J75 van A4 t/m SRA3 (450x320mm) en van 60 t/m 350 grams papier, aflopend printen op een dik papiersoort is dus geen enkel probleem. Wij verkopen met regelmaat: Jubileumkaarten, Herinneringskaartjes, Verhuiskaarten, Uitnodigingen voor een open huis of open dag, Ansichtkaarten, Prijslijsten, Handleidingen, Folders/flyers, Posters, Brochures, Boeken, visitekaartjes, Enveloppen, Huisstijlen, Handleidingen.

Elke organisatie of bedrijf maakt gebruik van een huisstijl. Deze huisstijl zorgt voor herkenbaarheid bij uw klanten en is belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Bij het ontwikkelen van een logo en huisstijl is het dan ook belangrijk dat u rekening houdt met hetgeen u wilt communiceren met u doelgroep. Bij een huisstijl is het belangrijk dat dit vervolgens consistent gebruikt in de presentatie naar uw doelgroep denk hierbij aan briefpapier, visitekaartjes, bedrijfsbrochure, facturen, enveloppen, website, bedrijfsauto enz.
Een sterke huisstijl wekt vertrouwen in uw bedrijf, de diensten en producten die u aanbiedt.

Bij ons kan uw volledige huisstijl gerealiseerd worden wij helpen u bij het ontwerpen en produceren ervan. Ook uw huidige huisstijl aanpassen aan een nieuwe doelgroep of in een moderner jasje steken bent u bij ons aan het juiste adres.

Van een enkele kopie tot volledige boekwerken. Van A4 t/m SRA3 (450×320 mm).
Deze afdrukken worden standaard gemaakt op 80 grams wit papier, wij hebben diverse gekleurde en speciale papiersoorten op voorraad van 60 grams tot en met 300 grams. De zwart/wit prints worden gemaakt op onze nuvera printer. deze kan niet alleen printen maar ook al een groot gedeelte afwerken in de vorm van nieten.

Ook voor familie drukwerk bent u bij WK Creatieve Communicatie op het juiste adres. Wij maken kaarten speciaal op maat. Ook is het mogelijk een kaart te bestellen uit onze catalogus. Voor elke moment hebben wij kaarten van een geboortekaart, trouwkaart, jubileumkaart tot een rouwkaart. Kom gerust eens langs om te kijken wat wij u kunnen bieden.

Catalogus geboortekaarjes (Baby Dreams)

Deze kaarten zijn slechts een klein gedeelte van wat wij doen.

TOP