Kwaliteit drukwerk

Eigen productie

Persoonlijk contact

We helpen u graag

Snel drukwerk nodig

Spoed? Geen probleem

Tevreden klanten

Bekijk ons werk

Kleding

Van werk tot vrijetijdskleding, voor ieder wat wils!

Wij hebben keuze uit vele verschillende materialen en bedrukken bedrijfskleding, broeken, vesten, t-shirts, sportkleding, enz. U kunt zowel zelf kleding aanleveren als bij ons aan de balie een keuze maken uit verschillende collecties en catalogi. Voor de opdruk geldt hetzelfde: u kunt zelf een ontwerp maken, maar ook WK Creatieve Communicatie kan de opmaak voor u verzorgen.

De bedrijfskleding die WK Creatieve Communicatie levert is van uitstekende kwaliteit. Wij hebben voor u een degelijke lijn met twee hoofdmerken geselecteerd.

Clique - Kwaliteits kleding

New Wave - exclusief maar zeker ook betaalbaar.

Thermo-kleding is vaak in de wintermaanden geen overbodige luxe. WK levert u een hoog kwalitaief merk.

Craft

Craft is al sinds vele jaren dè leverancier van vrijetijds en wandel, sportkleding. Een merk dat zijn sporen zeker ook verdient in onderkleding die u warm moet houden. Op vele markten en braderieen is bij de verkopers op de markt kleding van Craft te vinden.

Jobman

Het merk voor uw bedrijfskleding. Dit merk bevat degelijke jassen en broeken in een breed assortiment. Uw schilders/bouw/vis of koek bedrijf kan hier alle kleding vandaan halen die aan uw wensen voldoen.

Tricorp

Tricorp is werkkleding voor iedere professional. Dat betekent niet alleen werkkleding voor dames en heren. Het betekent meer dan werkkleding voor professionals in de meeste uiteenlopende vakgebieden. Wij geloven dat professionals meer mogen eisen van hun werkkleding. Werkkleding moet perfect passen.

Stel dezelfde eisen aan kleding als voor uw werknemers als voor eigen gebruik. Kwaliteit voorop, informele, hoogwaardige kleding die er goed uitziet. Onze collecties komen tegemoet aan uw wensen.

Naast onze collecties zijn wij overtuigd van het belang van service, flexibiliteit en snelheid. Op die basis schakelen wij al jaren succesvol met onze distributeurs om uiteindelijk u als consument een passende oplossing te bieden en waar mogelijk uw verwachting te overtreffen.

Wij nodigen u uit voor een kennismaking!

Catalogi

Onze merken

TOP