Kwaliteit drukwerk

100% eigen productie

Persoonlijk contact

We helpen u graag!

Snel drukwerk nodig

Spoed? Geen probleem!

Tevreden klanten

Bekijk ons werk

Uitgeverij

WK levert u een begeleiding op maat

WK Creatieve Communicatie is sinds enkele jaren ook uitgever van diverse publicaties. Wij verzorgen van idee tot product uw uitgave.

Begeleiding

De productie van een boek heeft heel wat voeten in de aarde. WK levert u een begeleiding op maat, wij helpen u met de opstartvragen en ook met de realisatievragen.

De grafische/technische opmaak

Hoe uw publicatie overkomt op de doelgroep die bereikt moet worden is van belang bij uw publicatie. Of u nu een kookboek, literaire uitgave of familieboek wilt wij helpen u door het proces van opmaak. Onze professionele DTP afdeling kan elk type boek ontwerpen en technisch klaarmaken voor drukwerk.

Productie

Een luxe exclusieve uitgave is vaak belangrijk voor boeken. Wij adviseren u over alle mogelijkheden, niks is te gek. Lakprint, gekleurde kapitaalbandjes, mooi luxe papier en hoge kwaliteit drukwerk werken wij geheel voor u uit.

Realisatie

Hoe gaat het verder? Neem gewoon eens contact met ons op. Uw idee is de basis voor elke uitgave. Wij kijken dan of uw uitgave/boek de mogelijkheden bevat om commercieel interessant te zijn. Voor een eigen boek bent u ook altijd welkom.

ISBN

Wij kunnen uw uitgave ook wegzetten in de markt. Wij geven uw boek dan een ISBN nummer mee. Hierdoor is opname in het Koninklijke Bibliotheek archief gewaarborgd, tevens is het boek landelijk te verkopen.

Marketing en verkoop

Eventueel zetten wij uw boek in de markt weg. Wij hebben contacten met het Centraal Boekhuis en diverse verkooppunten in het dorp en regio. Tevens kunnen wij de gehele marketing regelen.

Meer informatie over WK als uitgever van uw boek, krant, folder, familieboek of andere uitgave neem contact met ons op. De koffie staat klaar!

TOP